Categorie opties

Dit scherm geeft administrators de mogelijkheid om categorie opties te beheren voor meerde categorieën in één keer.

Upload
Maak categorieën benaderbaar voor bezoekers om er bestanden in te plaatsen. Alleen niet virtuele en externe categorieën worden getoond.
Commentaar
Geef gebruikers rechten om commentaar te plaatsen in de geselecteerde categorieën. Selecteer de categorie waarop commentaar gegeven kan worden. Op een afbeelding kan alleen commentaar gegeven worden als deze behoord tot een categorie waar dit is toegestaan.
sluiten
Geselecteerde categorieën zijn op dit moment gesloten voor onderhoud. Als je een categorie sluit, alle daaronder liggende categorieën zijn dan ook gesloten. Als je een categorie weer opent, alle ouder categorieën worden dan ook weer geopend.
Publiek / private
Beheer rechten voor de geselecteerde categorieën. Geselecteerde categorieën zijn private : je moet gebruikers/groepen rechten geven op deze categorieën. Als je een categorie private maakt, alle daaronderliggende categorieën worden dan ook private. Als je eeen categorie publiek maakt, alle ouder categorieën worden dan ook publiek
Vertegenwoordiging
Deze opties kunnen alleen beheerd worden als de configuratie parameter allow_random_representative is ingesteld op true.(zie include/config_defaults.inc.php) Elke categorie kan vertegenwoordigd worden door een willekeurige of afzonderlijke vertegenwoordiging (door een unieke afbeelding).