Een categorie bewerken

Informatie

Verplaatsen

Als het een virtuele categorie is, dan kun je hem verplaatssen. Het verplaatsen van een categorie houd in dat je het ouderschap veranderd.

Opties

Je kan de opties ook beheren via "Eigenschappen" beheer schermen (scherm Upload, Commentaar, Sluiten, Publiek/Private, Vertegewoordiging beschikbaar via Administratie, Categorieën, Eigenschappen).

Sorteer volgorde

Kies als de standaard sortering word gebruikt.

Indicatie dat de sortering wort toegepast op de sub-categorieën.

Gebruik specifieke sorteren middels de kolommen in deze categorie.

(*)Neem zorg en test het voor uw zelf aangezien het onvoorspelbare resultaten kan geven.

Vertegenwoordiging

De vertegenwoordiging van de categorie is een indexplaatje "thumbnail" welke getoond word om de categorie te tonen op de hoofdpagina (category.php) wanneer een categorie alleen sub-categorieieën bevat (alleen als root categorie).

Er zijn 4 manieren om een indexplaatje te tonen als weergavevan een categoie :

De indexafbeelding is afhankelijk van de configuratie parameter allow_random_representative (zie include/config_default.inc.php).

Standaard is allow_random_representative ingesteld op false (onwaar) elke categorie die tenminste 1 element bevat is vertegenwoordigd door een vastgestelde afbeelding. Eenmaal ingesteld (Bij het maken van de categorie), kan deze alleen veranderd worden door administrator die daar dan om verzoekt it. Als de indexafbeelding niet meer bestaat kun je er willekeurig een nieuwe aan toewijzen.

Als de configuratie parameter allow_random_representative is ingesteld op true (waar), dan is eer geen vaste indexafbeelding. Gebruik gewoon Verwijder indexafbeelding knop.

Als de categorie geen elementen bevat (maar alleen sub-categorieën) kan het vertegenwoordigt worden dankzij het scherm verander informatie over een afbeelding. De enigste optie op het huidige scherm is Verwijder vertegenwoordigingsafbeelding knop, na deze optie te hebben gebruikt is er geen afbeeldingsafbeeldings optie meer om te veranderen.

Link alle categorie elementen aan een nieuwe categorie

Link alle categorie elementen aan bestaande categorieën

Stuur een informatie email naar de groepsleden