Rediger album

Informasjon

Flytte

Om albumet er virtuelt, kan du flytte det. Flytting av album betyr å endre dets tillhørende mappe/album.

Alternativer

Du kan også redigere disse alternativene via "egenskaper" i Album menyen (Arkfane Last opp, Kommentarer, Lås, Offentlig/Privat, Alternativer tilgjengelig fra Administrasjon » Album » Egenskaper).

Sorterings rekkefølge

Bruk standard bilde sorterings rekkefølge.

Indikerer om denne sortering rekkefølgen vil gjelde under album også.

Velg spesifiserte sorterings rekkefølge på disse album.

(*)Advarsel: Vær nøye med å test dise sorterings rekkefølgene selv da de kan gi uventede resultater.

Representanter

Albumets representat er miniatyr bildet som vises på hoved siden (category.php) for å representere albumet når det kun består av under album og ingen bilder direkte(akkurat som et grunn album).

Bilder fra et album :

Valget for en representant avhenger av allow_random_representative konfigurasjons parametere (se include/config_default.inc.php).

I standard modus (godkjenn_tilfeldig_representativer satt til usant(false)), vil hvert album som inneholder minst et element bli representert av et satt ellement. Når dette er satt (ved album opprettelse), vil representanten kun endres når en administrator ber om det. Om det representative bildet ikke passer, kan du få et nytt bilde iFinn en ny tilfeldig representant.

Om godkjenn_tilfeldig-representant konfigurasjons parametere er sat til sant, kan en kategori bestående av bilder ikke ha noen satt representant. Bare bruk Slett representant knappen.

Om albumet består av kun under album og ingen bilder, kan det alikevell bli representert av hvilket som helst element takket være Endre informasjon om bildet skjermbildet. Det eneste alterantivet på gjeldende skjermbilde er Slett representant knappen.Link alle album elementer til et nytt album

Link alle album bilder til eksisterende albums

Send en informasjons email til gruppe medlemmer