Album tulajdonságok

Ezen az oldalon lehetősége van az adminisztrátoroknak az albumok kezelésére. Számos lehetőség áll rendelkezésére, kezelhet akár több albumot is egyszerre.

Feltöltés
Kezelheti mely albumokba engedélyezi látogatóinak a feltöltést. Csak nem virtuális és nem távoli albumok esetén.
Hozzászólások
Eldöntheti mely albumokhoz engedélyez hozzászólásokat. Válassza ki azokat az albumokat, melyekhez engedélyezni kívánja a hozzászólásokat. Az engedélyezett albumok képei alatt elérhetővé válik a hozzászólás űrlap.
Lezárás
Lehetősége van az albumok ideiglenes zárolására. Ha zárol egy albumot, annak gyermek albumai is zárolva lesznek. Ha feloldja egy album zárolását, annak szülő albuma is feloldásra kerül.
Nyilvános / Privát
Kezelheti a kiválasztott albumokhoz tartozó engedélyeket. Kiválaszthatja a privát albumokat : összefüggésben van a látogatók és/vagy csoportok engedélyeinek beállításával. Ha egy album privát, a belső albumok is privát albumokká válnak. Ha egy album nyilvános, a szülő album is nyilvánossá válik.
Reprezentál
Ez a lehetőség csak akkor kezelhető, ha az allow_random_representative konfigurációs paramétere true (lásd include/config_defaults.inc.php). Minden album képviselő lehet véletlenszerű, vagy lehet egyedi (egy egyedi kép).